Aanmelden nieuwe leerlingen

Overweegt u om uw kind op de Kennemerpoort aan te melden, dan willen wij u van harte uitnodigen voor een rondleiding door de school en een uitvoerig informatief gesprek. Daartoe kunt u een afspraak maken met Joke Pannekeet de directeur van de school en locatieleider van de Hofdijkstraat, of u maakt een afspraak met Maaike Swart-Troost, de adjunct-directeur en locatieleider van de Lindenlaan.  We maken alleen een afspraak onder schooltijd, u kunt goed de sfeer proeven en de school “in bedrijf” zien. 
Het is belangrijk om kinderen ruim 2 jaar voor hun 4e verjaardag aan te melden, zodat wij een beeld hebben van de instroom. Bent u later dan loopt u de kans dat uw zoon of dochter op de wachtlijst wordt geplaatst.


Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek dan kunt u een e-mail sturen naar: directiedekennemerpoort@ronduitonderwijs.nl of bellen naar

072-5116997 Hofdijkstraat

072-5116201 Lindenlaan.

Een afspraak maken per telefoon heeft onze voorkeur.


Ouders die hun kind bij ons hebben aangemeld ontvangen van ons een uitnodiging voor een intakegesprek als hun zoon/dochter bij 3 jaar en negen maanden oud is. Na dit gesprek wordt de aanmelding omgezet in een definitieve inschrijving. 
Mocht u nog ouders kennen die ook belangstelling hebben voor de Kennemerpoort, maakt u ze dan attent op de mogelijkheid om tijdig telefonisch een afspraak te maken voor een gesprek en een rondleiding.
Ouders wiens kind al op een andere basisschool zit, maar wegens een verhuizing of om een andere reden een andere school zoeken kunnen ook per mail of per telefoon contact met ons opnemen.
In onze  schoolgids vindt u informatie over ons toelatingsbeleid.

 

Kinderen halen het beste uit zichzelf op De Kennemerpoort